Nabeschouwing Paderborn - Augsburg (0-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zaterdag 9 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Augsburg (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg K. Gjasula van Paderborn via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 41 minuten was het P. Max die FC Augsburg op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Augsburg.

Wedstrijdstatistieken Paderborn - Augsburg
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
12
14
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
98
100
Gevaarlijke aanvallen
37
53
Passes
475
307
Overtredingen
15
12
Buitenspel
0
4
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Paderborn - Augsburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Penalty gemist Paderborn Penalty gemist K. Gjasula Paderborn
41' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt P. Max FC Augsburg 0-1
46' Wissel Paderborn Wissel C. Antwi-Adjej voor G. Holtmann Paderborn
60' Wissel Paderborn Wissel S. Michel voor K. Gjasula Paderborn
67' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor T. Jedvaj FC Augsburg
75' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor D. Baier FC Augsburg
78' Wissel Paderborn Wissel B. Zolinski voor L. Jans Paderborn
84' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor J. Collins Paderborn
85' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor F. Niederlechner FC Augsburg
88' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Moravek FC Augsburg
91' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor P. Max FC Augsburg
92' Wissel FC Augsburg Wissel J. Gouweleeuw voor A. Finnbogason FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Augsburg
Opstellingen Paderborn - Augsburg
De opstellingen van Paderborn en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paderborn - Augsburg

Paderborn en Augsburg treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paderborn en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 11 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paderborn. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paderborn als Augsburg wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paderborn 1
Winst Augsburg 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paderborn op een 18e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Paderborn - Augsburg Opstelling Paderborn Opstelling Augsburg Live Paderborn - Augsburg Live Paderborn - Augsburg kijken Paderborn - Augsburg kijken Live Paderborn - Augsburg stream Paderborn - Augsburg Fox Sports Nabeschouwing Paderborn - Augsburg Uitslag Paderborn - Augsburg Statistieken Paderborn - Augsburg Bundesliga 2019/2020 Paderborn - Augsburg wedden Paderborn - Augsburg gokken Paderborn - Augsburg Unibet