Nabeschouwing Paderborn - Borussia M'gladbach (1-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zaterdag 20 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Borussia M'gladbach (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 1-3 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Borussia Mönchengladbach kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van P. Herrmann. Paderborn kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Michel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Borussia Mönchengladbach vervolgens op 1-2. Het was L. Stindl die vanaf 11 meter wist te scoren in de 55e minuut.

In de 65e minuut moest Paderborn verder met een man minder, nadat U. Hunemeier een tweede gele kaart kreeg. Na 73 minuten werd de voorsprong voor Borussia Mönchengladbach vergroot nadat L. Stindl de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Borussia M'gladbach.

LIVE Paderborn - Borussia M'gladbach 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt P. Herrmann Borussia Mönchengladbach 0-1
14' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor A. Sabiri Paderborn
42' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
52' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
54' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Michel met assist van D. Srbeny Paderborn 1-1
55' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor U. Hunemeier Paderborn
55' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty L. Stindl Borussia Mönchengladbach 1-2
64' Wissel Paderborn Wissel S. Mamba voor A. Evans Paderborn
65' Tweede gele kaart Paderborn Tweede gele kaart voor U. Hunemeier Paderborn
73' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach 1-3
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traore voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
75' Wissel Paderborn Wissel L. Kilian voor D. Srbeny Paderborn
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel O. Wendt voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
86' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Michel Paderborn
87' Wissel Paderborn Wissel L. Jans voor M. Drager Paderborn
87' Wissel Paderborn Wissel S. Fridjonsson voor A. Sabiri Paderborn
87' Wissel Paderborn Wissel B. Zolinski voor M. Ritter Paderborn
90' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Musel voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Borussia M'gladbach
Opstellingen Paderborn - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Paderborn en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.