Nabeschouwing Paderborn - Freiburg (1-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zaterdag 24 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Freiburg (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 1-3 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paderborn kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Mamba. Een benutte penalty van G. Waldschmidt in de 21e minuut zorgde er even later voor dat SC Freiburg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 40e minuut zette N. Petersen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Freiburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor SC Freiburg vergroot nadat Kwon Chang-Hoon de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Freiburg.

LIVE Paderborn - Freiburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Mamba met assist van S. Vasiliadis Paderborn 1-0
21' Penalty SC Freiburg Penalty G. Waldschmidt SC Freiburg 1-1
40' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van P. Lienhart SC Freiburg 1-2
42' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor U. Hunemeier Paderborn
45' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor J. Gondorf SC Freiburg
62' Wissel SC Freiburg Wissel M. Frantz voor J. Gondorf SC Freiburg
63' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Vasiliadis Paderborn
67' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor K. Gjasula Paderborn
69' Wissel Paderborn Wissel G. Holtmann voor C. Oliveira-Souza Paderborn
75' Wissel Paderborn Wissel B. Gueye voor S. Mamba Paderborn
78' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor G. Waldschmidt SC Freiburg
83' Wissel Paderborn Wissel K. Proger voor M. Drager Paderborn
85' Wissel SC Freiburg Wissel Kwon Chang-Hoon voor B. Borrello SC Freiburg
90' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Kwon Chang-Hoon met assist van L. Holer SC Freiburg 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Freiburg
Opstellingen Paderborn - Freiburg
De opstellingen van Paderborn en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.