Nabeschouwing Paderborn - Hoffenheim (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 23 mei 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zaterdag 23 mei 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Hoffenheim (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Paderborn en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. TSG Hoffenheim kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. Skov. Paderborn kwam na 9 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Srbeny, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Paderborn - Hoffenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt R. Skov met assist van P. Kaderabek TSG Hoffenheim 0-1
9' Doelpunt Paderborn Doelpunt D. Srbeny Paderborn 1-1
32' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Vasiliadis Paderborn
61' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor K. Gjasula Paderborn
63' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Dabbur voor S. Zuber TSG Hoffenheim
65' Wissel Paderborn Wissel S. Mamba voor G. Holtmann Paderborn
67' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor D. Srbeny Paderborn
76' Wissel Paderborn Wissel B. Zolinski voor D. Srbeny Paderborn
76' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Beier voor I. Bebou TSG Hoffenheim
76' Wissel TSG Hoffenheim Wissel D. Geiger voor S. Rudy TSG Hoffenheim
81' Wissel Paderborn Wissel L. Jans voor M. Drager Paderborn
81' Wissel Paderborn Wissel A. Sabiri voor K. Proger Paderborn
82' Wissel Paderborn Wissel D. Jastrzembski voor S. Vasiliadis Paderborn
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Hoffenheim
Opstellingen Paderborn - Hoffenheim
De opstellingen van Paderborn en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Steffen Baumgart
Formatie 3-1-4-2
Coach Alfred Schreuder
Voorbeschouwing Paderborn - Hoffenheim

Paderborn en Hoffenheim treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bibiana Steinhaus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paderborn en Hoffenheim in de Bundesliga vond plaats op 1 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hoffenheim. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Hoffenheim favoriet. 2 keer wist de ploeg van Paderborn te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paderborn. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paderborn 0
Winst Hoffenheim 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paderborn op een 18e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 9e plaats.