Nabeschouwing Paderborn - Red Bull Leipzig (2-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zaterdag 30 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Red Bull Leipzig (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Bibiana Steinhaus geëindigd in een 2-3 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RB Leipzig kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van P. Schick. RB Leipzig vergrootte in de 4e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Sabitzer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van RB Leipzig, waarmee T. Werner zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 62 minuten deed S. Mamba iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Paderborn werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Paderborn dat in de 73e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Gjasula de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bibiana Steinhaus en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Red Bull Leipzig.

LIVE Paderborn - Red Bull Leipzig 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt P. Schick met assist van T. Werner RB Leipzig 0-1
4' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt M. Sabitzer met assist van N. Mukiele RB Leipzig 0-2
26' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Werner met assist van C. Nkunku RB Leipzig 0-3
33' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor J. Collins Paderborn
44' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor S. Ilsanker RB Leipzig
56' Wissel RB Leipzig Wissel M. Saracchi voor N. Mukiele RB Leipzig
60' Wissel Paderborn Wissel C. Antwi-Adjej voor G. Holtmann Paderborn
61' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor M. Sabitzer RB Leipzig
62' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Mamba met assist van S. Vasiliadis Paderborn 1-3
73' Doelpunt Paderborn Doelpunt K. Gjasula met assist van C. Antwi-Adjej Paderborn 2-3
73' Wissel Paderborn Wissel S. Michel voor B. Zolinski Paderborn
74' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor P. Schick RB Leipzig
75' Wissel RB Leipzig Wissel M. Cunha voor P. Schick RB Leipzig
85' Wissel Paderborn Wissel A. Sabiri voor L. Jans Paderborn
92' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor T. Werner RB Leipzig
93' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor K. Gjasula Paderborn
94' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor C. Antwi-Adjej Paderborn
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Red Bull Leipzig
Opstellingen Paderborn - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Paderborn en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Steffen Baumgart
Coach Julian Nagelsmann
Voorbeschouwing Paderborn - Red Bull Leipzig

Paderborn en Red Bull Leipzig treffen elkaar in de 13e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bibiana Steinhaus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Paderborn en Red Bull Leipzig elkaar treffen in de Bundesliga.

Winst Paderborn 0
Winst Red Bull Leipzig 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paderborn op een 18e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 3e plaats.