Nabeschouwing Paderborn - Schalke 04 (1-5) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zondag 15 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Schalke 04 (1-5)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 1-5 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Oliveira-Souza, waarmee Paderborn met 1-0 de leiding nam. Schalke 04 kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Sane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette S. Serdar zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Schalke 04 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Schalke 04 vergroot nadat A. Harit de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 83e minuut nadat A. Kutucu namens Schalke 04 de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Schalke 04 speler A. Harit, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Schröder en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Schalke 04.

LIVE Paderborn - Schalke 04 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Paderborn Doelpunt C. Oliveira-Souza met assist van S. Michel Paderborn 1-0
33' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt S. Sane met assist van B. Oczipka Schalke 04 1-1
38' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Kenny Schalke 04
41' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Michel Paderborn
49' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt S. Serdar Schalke 04 1-2
58' Wissel Paderborn Wissel B. Gueye voor S. Michel Paderborn
62' Wissel Schalke 04 Wissel W. McKennie voor D. Caligiuri Schalke 04
67' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor M. Uth Schalke 04
71' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt A. Harit met assist van J. Kenny Schalke 04 1-3
73' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor K. Gjasula Paderborn
73' Wissel Paderborn Wissel K. Proger voor S. Mamba Paderborn
78' Wissel Paderborn Wissel A. Sabiri voor K. Gjasula Paderborn
83' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt A. Kutucu met assist van G. Burgstaller Schalke 04 1-4
85' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt A. Harit met assist van A. Kutucu Schalke 04 1-5
86' Wissel Schalke 04 Wissel O. Kabak voor S. Serdar Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Schalke 04
Opstellingen Paderborn - Schalke 04
De opstellingen van Paderborn en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.