Nabeschouwing Paderborn - Wolfsburg (2-4) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 18:00 uur



In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zondag 2 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Wolfsburg (2-4)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Patrick Ittrich geëindigd in een 2-4 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Zolinski, waarmee Paderborn met 1-0 de leiding nam. VfL Wolfsburg kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Knoche, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut moest Paderborn verder met een man minder nadat G. Holtmann een rode kaart had gekregen.

In de 40e minuut was het VfL Wolfsburg dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Ginczek. Na 60 minuten werd de voorsprong voor VfL Wolfsburg vergroot nadat D. Ginczek de 1-3 wist te scoren. Paderborn verkleinde in de 72e minuut de achterstand doordat S. Vasiliadis de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 76e minuut was het VfL Wolfsburg dat via M. Arnold de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Patrick Ittrich en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Wolfsburg.

Wedstrijdstatistieken Paderborn - Wolfsburg
Goals
2
4
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
107
118
Gevaarlijke aanvallen
33
38
Passes
358
405
Overtredingen
14
17
Buitenspel
2
3
Corners
3
7
Wissels
3
6
LIVE Paderborn - Wolfsburg 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
22' Doelpunt Paderborn Doelpunt B. Zolinski met assist van C. Strohdiek Paderborn 1-0
26' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Knoche met assist van M. Arnold VfL Wolfsburg 1-1
33' Rode kaart Paderborn Rode kaart voor G. Holtmann Paderborn
33' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
40' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt D. Ginczek met assist van X. Schlager VfL Wolfsburg 1-2
46' Wissel Paderborn Wissel U. Hunemeier voor L. Jans Paderborn
57' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Pongracic VfL Wolfsburg
60' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt D. Ginczek VfL Wolfsburg 1-3
61' Wissel Paderborn Wissel S. Mamba voor B. Zolinski Paderborn
65' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor C. Strohdiek Paderborn
72' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Vasiliadis met assist van A. Sabiri Paderborn 2-3
74' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Klaus voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
74' Wissel Paderborn Wissel S. Michel voor D. Srbeny Paderborn
75' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor U. Hunemeier Paderborn
76' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt M. Arnold VfL Wolfsburg 2-4
80' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Vasiliadis Paderborn
84' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
93' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Joao Victor voor A. Mehmedi VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Wolfsburg
Opstellingen Paderborn - Wolfsburg
De opstellingen van Paderborn en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Steffen Baumgart
Wissels Paderborn
# Speler Pos.
21 Jannik Huth K
2 Uwe Hünemeier V
26 Anthony Evans M
24 Rifet Kapič M
6 Samúel Kári Friðjónsson M
7 Marlon Ritter M
14 M
11 Sven Michel A
30 Streli Mamba A
Formatie 4-3-3
Coach Oliver Glasner
Voorbeschouwing Paderborn - Wolfsburg

Paderborn en Wolfsburg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paderborn en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Wolfsburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Paderborn te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paderborn. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paderborn 0
Winst Wolfsburg 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paderborn op een 18e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Paderborn - Wolfsburg Opstelling Paderborn Opstelling Wolfsburg Live Paderborn - Wolfsburg Live Paderborn - Wolfsburg kijken Paderborn - Wolfsburg kijken Live Paderborn - Wolfsburg stream Paderborn - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Paderborn - Wolfsburg Uitslag Paderborn - Wolfsburg Statistieken Paderborn - Wolfsburg Bundesliga 2019/2020 Paderborn - Wolfsburg wedden Paderborn - Wolfsburg gokken Paderborn - Wolfsburg Unibet