Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim (3-1) || Bundesliga

Zaterdag 7 december 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 7 december 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Red Bull Leipzig en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 3-1 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Werner, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 52e minuut voor dat RB Leipzig via T. Werner op 2-0 kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van RB Leipzig, waarmee M. Sabitzer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed E. Bicakcic iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hoffenheim werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Hoffenheim echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Red Bull Leipzig.

Wedstrijdstatistieken Red Bull Leipzig - Hoffenheim
Goals
3
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
23
10
Schoten op doel
12
1
Aanvallen
127
118
Gevaarlijke aanvallen
48
47
Passes
415
619
Overtredingen
16
5
Buitenspel
4
2
Corners
8
6
Wissels
3
2
LIVE Red Bull Leipzig - Hoffenheim 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Werner met assist van P. Schick RB Leipzig 1-0
51' Gele kaart Hoffenheim Gele kaart voor S. Posch Hoffenheim
52' Penalty RB Leipzig Penalty T. Werner RB Leipzig 2-0
54' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Halstenberg RB Leipzig
58' Wissel Hoffenheim Wissel I. Bebou voor S. Posch Hoffenheim
61' Wissel RB Leipzig Wissel Y. Poulsen voor P. Schick RB Leipzig
66' Wissel RB Leipzig Wissel C. Nkunku voor E. Forsberg RB Leipzig
77' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor K. Laimer RB Leipzig
83' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt M. Sabitzer RB Leipzig 3-0
84' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Sabitzer RB Leipzig
84' Wissel RB Leipzig Wissel H. Wolf voor T. Werner RB Leipzig
89' Doelpunt Hoffenheim Doelpunt E. Bicakcic met assist van C. Baumgartner Hoffenheim 3-1
92' Wissel Hoffenheim Wissel C. Baumgartner voor D. Geiger Hoffenheim
Opstellingen Red Bull Leipzig - Hoffenheim
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Julian Nagelsmann
Formatie 4-2-3-1
Coach Alfred Schreuder
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim

Red Bull Leipzig en Hoffenheim treffen elkaar in de 14e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Red Bull Leipzig en Hoffenheim elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Red Bull Leipzig 0
Winst Hoffenheim 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Red Bull Leipzig op een 2e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Red Bull Leipzig - Hoffenheim Opstelling Red Bull Leipzig Opstelling Hoffenheim Live Red Bull Leipzig - Hoffenheim Live Red Bull Leipzig - Hoffenheim kijken Red Bull Leipzig - Hoffenheim kijken Live Red Bull Leipzig - Hoffenheim stream Red Bull Leipzig - Hoffenheim Fox Sports Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim Uitslag Red Bull Leipzig - Hoffenheim Statistieken Red Bull Leipzig - Hoffenheim Bundesliga 2019/2020 Red Bull Leipzig - Hoffenheim wedden Red Bull Leipzig - Hoffenheim gokken Red Bull Leipzig - Hoffenheim Unibet