Nabeschouwing Union Berlin - Augsburg (2-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Union Berlin het zaterdag 25 januari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Augsburg (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Bibiana Steinhaus geëindigd in een 2-0 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door N. Subotic, waarmee FC Union Berlin met 1-0 de leiding nam. FC Union Berlin vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ingvartsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Union Berlin.

LIVE Union Berlin - Augsburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
47' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt N. Subotic FC Union Berlin 1-0
61' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt M. Ingvartsen met assist van R. Andrich FC Union Berlin 2-0
67' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor K. Schlotterbeck FC Union Berlin
68' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor N. Subotic FC Union Berlin
70' Wissel FC Augsburg Wissel E. Lowen voor R. Khedira FC Augsburg
70' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Gentner FC Union Berlin
72' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Bulter voor A. Ujah FC Union Berlin
74' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor R. Andrich FC Union Berlin
77' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor R. Vargas FC Augsburg
79' Wissel FC Union Berlin Wissel F. Kroos voor R. Andrich FC Union Berlin
87' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor M. Ingvartsen FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Augsburg
Opstellingen Union Berlin - Augsburg
De opstellingen van Union Berlin en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.