Nabeschouwing Wolfsburg - Bayern München (0-4) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsburg het zaterdag 27 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Bayern München (0-4)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Patrick Ittrich geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van K. Coman. FC Bayern München vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cuisance op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut kreeg J. Guilavogui van VfL Wolfsburg voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en VfL Wolfsburg de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

R. Lewandowski zette FC Bayern München even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Patrick Ittrich toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Muller.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Bayern München.

LIVE Wolfsburg - Bayern München 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van T. Muller FC Bayern München 0-1
15' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
37' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Cuisance met assist van K. Coman FC Bayern München 0-2
61' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Joao Victor voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
61' Wissel VfL Wolfsburg Wissel O. Marmoush voor R. Steffen VfL Wolfsburg
62' Wissel FC Bayern München Wissel I. Perisic voor K. Coman FC Bayern München
62' Wissel FC Bayern München Wissel B. Pavard voor A. Odriozola FC Bayern München
62' Wissel FC Bayern München Wissel Coutinho voor S. Gnabry FC Bayern München
66' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
71' Tweede gele kaart VfL Wolfsburg Tweede gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
72' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 0-3
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Knoche voor J. Brooks VfL Wolfsburg
79' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller FC Bayern München 0-4
80' Wissel FC Bayern München Wissel L. Hernandez voor D. Alaba FC Bayern München
80' Wissel FC Bayern München Wissel J. Kimmich voor L. Goretzka FC Bayern München
85' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Horn voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Bayern München
Opstellingen Wolfsburg - Bayern München
De opstellingen van Wolfsburg en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.