Nabeschouwing Wolfsburg - Mainz 05 (4-0) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsburg het zondag 23 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Mainz 05 (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Cortus geëindigd in een 4-0 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Brekalo, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. VfL Wolfsburg vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Steffen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van VfL Wolfsburg, waarmee Y. Gerhardt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor VfL Wolfsburg in de 68e minuut, nadat R. Steffen de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Wolfsburg.

LIVE Wolfsburg - Mainz 05 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt J. Brekalo met assist van W. Weghorst VfL Wolfsburg 1-0
31' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor L. Barreiro FSV Mainz 05
45' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen VfL Wolfsburg 2-0
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Boetius voor L. Barreiro FSV Mainz 05
49' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Y. Gerhardt met assist van D. Ginczek VfL Wolfsburg 3-0
62' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor D. Brosinski FSV Mainz 05
65' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor R. Pierre-Gabriel FSV Mainz 05
67' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Mateta voor L. Oztunali FSV Mainz 05
68' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen VfL Wolfsburg 4-0
71' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Joao Victor voor R. Steffen VfL Wolfsburg
74' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Mehmedi voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
82' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Karamoko voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Mainz 05
Opstellingen Wolfsburg - Mainz 05
De opstellingen van Wolfsburg en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.