Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (2-4) || Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2020/2021 neemt Werder Bremen het zaterdag 22 mei 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach.

Via de Werder Bremen - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (2-4)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 2-4 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Borussia Mönchengladbach kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Stindl. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Thuram op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Borussia Mönchengladbach, waarmee R. Bensebaini zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Borussia Mönchengladbach geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van F. Neuhaus. Na 80 minuten wist Werder Bremen eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van M. Rashica bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Werder Bremen speler N. Fullkrug, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Werder Bremen - Borussia M'gladbach 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van S. Lainer Borussia Mönchengladbach 0-1
35' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor H. Wolf Borussia Mönchengladbach
52' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram met assist van H. Wolf Borussia Mönchengladbach 0-2
55' Wissel Werder Bremen Wissel Y. Osako voor J. Mbom Werder Bremen
58' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt R. Bensebaini met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 0-3
62' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
67' Wissel Werder Bremen Wissel N. Fullkrug voor D. Selke Werder Bremen
67' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rashica voor J. Sargent Werder Bremen
67' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt F. Neuhaus met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 0-4
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel O. Wendt voor V. Lazaro Borussia Mönchengladbach
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel B. Embolo voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
79' Wissel Werder Bremen Wissel F. Agu voor O. Toprak Werder Bremen
79' Wissel Werder Bremen Wissel K. Mohwald voor L. Bittencourt Werder Bremen
80' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van K. Mohwald Werder Bremen 1-4
83' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van R. Schmid Werder Bremen 2-4
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor H. Wolf Borussia Mönchengladbach
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Jantschke voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
87' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Moisander Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Borussia M'gladbach
Opstellingen Werder Bremen - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Werder Bremen en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.