Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Freiburg (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het zaterdag 14 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Freiburg (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Arminia Bielefeld en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Arminia Bielefeld en Freiburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Freiburg kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sven Jablonski niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arminia Bielefeld - Freiburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor M. Prietl DSC Arminia Bielefeld
30' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
34' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Y. Keitel SC Freiburg
37' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor M. Gulde SC Freiburg
62' Wissel SC Freiburg Wissel D. Heintz voor M. Gulde SC Freiburg
67' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
70' Wissel SC Freiburg Wissel B. Santamaria voor Y. Keitel SC Freiburg
70' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
75' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel M. van der Hoorn voor J. Nilsson DSC Arminia Bielefeld
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kruger voor B. Lasme DSC Arminia Bielefeld
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
85' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor L. Holer SC Freiburg
86' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor V. Grifo SC Freiburg
89' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
90' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel J. Serra voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
93' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor E. Demirovic SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Freiburg
Opstellingen Arminia Bielefeld - Freiburg
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.