Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Greuther Fürth (2-2) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het zondag 16 januari 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Greuther Fürth. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Greuther Fürth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Greuther Fürth (2-2)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Arminia Bielefeld en Greuther Fürth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Okugawa, waarmee DSC Arminia Bielefeld met 1-0 de leiding nam. SpVgg Greuther Fürth kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Leweling, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette H. Nielsen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SpVgg Greuther Fürth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Castro de 2-2 maakte voor DSC Arminia Bielefeld. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arminia Bielefeld - Greuther Fürth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Greuther Fürth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt M. Okugawa met assist van F. Kruger DSC Arminia Bielefeld 1-0
31' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor G. Itter SpVgg Greuther Fürth
35' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt J. Leweling met assist van B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth 1-1
38' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
43' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor A. Andrade DSC Arminia Bielefeld
52' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor J. Nilsson DSC Arminia Bielefeld
62' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel M. Prietl voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
63' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
66' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Willems voor G. Itter SpVgg Greuther Fürth
66' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel H. Nielsen voor J. Dudziak SpVgg Greuther Fürth
67' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt H. Nielsen met assist van P. Seguin SpVgg Greuther Fürth 1-2
75' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel J. Serra voor F. Kruger DSC Arminia Bielefeld
75' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Castro voor A. Schopf DSC Arminia Bielefeld
81' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Pululu voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
81' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel M. Bauer voor J. Leweling SpVgg Greuther Fürth
83' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Ramos voor C. Brunner DSC Arminia Bielefeld
83' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt G. Castro DSC Arminia Bielefeld 2-2
86' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor G. Ramos DSC Arminia Bielefeld
94' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel S. Asta voor T. Tillman SpVgg Greuther Fürth
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Greuther Fürth
Opstellingen Arminia Bielefeld - Greuther Fürth
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Greuther Fürth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Greuther Fürth zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.