Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Wolfsburg (2-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het zaterdag 20 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Wolfsburg (2-2)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Arminia Bielefeld en Wolfsburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Okugawa, waarmee DSC Arminia Bielefeld met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 54e minuut voor dat DSC Arminia Bielefeld via F. Klos op 2-0 kwam te staan. In de 62e minuut wist VfL Wolfsburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via W. Weghorst.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Nmecha de 2-2 maakte voor VfL Wolfsburg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arminia Bielefeld - Wolfsburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor A. Pieper DSC Arminia Bielefeld
11' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt M. Okugawa met assist van P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld 1-0
22' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor L. Nmecha VfL Wolfsburg
25' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
30' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel E. Fernandes voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Philipp voor R. Steffen VfL Wolfsburg
47' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
54' Penalty DSC Arminia Bielefeld Penalty F. Klos DSC Arminia Bielefeld 2-0
61' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
62' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt W. Weghorst met assist van D. Lukebakio VfL Wolfsburg 2-1
63' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt L. Nmecha met assist van M. Philipp VfL Wolfsburg 2-2
66' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
66' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kunze voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
83' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
83' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
88' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Vranckx voor L. Nmecha VfL Wolfsburg
89' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor N. De Medina DSC Arminia Bielefeld
91' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor A. Schopf DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Wolfsburg
Opstellingen Arminia Bielefeld - Wolfsburg
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.