Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (1-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zaterdag 19 februari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van N. Petersen. FC Augsburg kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gregoritsch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette N. Schlotterbeck zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Freiburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Freiburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Augsburg - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van R. Sallai SC Freiburg 0-1
16' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt M. Gregoritsch met assist van F. Niederlechner FC Augsburg 1-1
26' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Schlotterbeck SC Freiburg 1-2
55' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kubler voor J. Schmid SC Freiburg
60' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor C. Gruezo FC Augsburg
60' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor F. Niederlechner FC Augsburg
63' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
71' Wissel FC Augsburg Wissel L. Gunther voor Iago FC Augsburg
71' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor A. Hahn FC Augsburg
74' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor N. Petersen SC Freiburg
74' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor R. Sallai SC Freiburg
74' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
75' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Schlotterbeck SC Freiburg
80' Wissel FC Augsburg Wissel R. Pepi voor R. Vargas FC Augsburg
87' Wissel SC Freiburg Wissel M. Gulde voor V. Grifo SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Freiburg
Opstellingen Augsburg - Freiburg
De opstellingen van Augsburg en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.