Nabeschouwing Augsburg - Hoffenheim (0-4) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zaterdag 14 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Hoffenheim (0-4)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 0-4 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Bruun Larsen, waarmee TSG Hoffenheim met 0-1 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Adamyan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat G. Rutter namens TSG Hoffenheim het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor TSG Hoffenheim in de 95e minuut, nadat S. Rudy de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Hoffenheim.

LIVE Augsburg - Hoffenheim 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor D. Raum TSG Hoffenheim
37' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt J. Bruun Larsen met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 0-1
52' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. John voor D. Raum TSG Hoffenheim
59' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor J. Bruun Larsen TSG Hoffenheim
59' Wissel FC Augsburg Wissel A. Maier voor J. Moravek FC Augsburg
59' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Gacinovic voor M. Dabbur TSG Hoffenheim
62' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Rudy TSG Hoffenheim
64' Wissel FC Augsburg Wissel D. Caligiuri voor A. Hahn FC Augsburg
64' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor F. Jensen FC Augsburg
73' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
73' Wissel TSG Hoffenheim Wissel D. Samassekou voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
79' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt S. Adamyan met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 0-2
81' Wissel FC Augsburg Wissel M. Pedersen voor Iago FC Augsburg
81' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor R. Vargas FC Augsburg
87' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt G. Rutter met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 0-3
89' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
95' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt S. Rudy met assist van G. Rutter TSG Hoffenheim 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Hoffenheim
Opstellingen Augsburg - Hoffenheim
De opstellingen van Augsburg en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.