Nabeschouwing Bayern München - Bochum (7-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayern München het zaterdag 18 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Bochum (7-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Bochum is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 7-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Sane, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Kimmich op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee S. Gnabry zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 43 minuten was het V. Lampropoulos die de bal in eigen doel werkte, waardoor FC Bayern München op 4-0 kwam te staan. De 5-0 voor FC Bayern München volgde even later in de 61e minuut nadat R. Lewandowski namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 65e minuut was het J. Kimmich van FC Bayern München wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens FC Bayern München mocht M. Choupo-Moting in de 79e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Welz en eindigde de wedstrijd dus met een 7-0 stand in het voordeel van Bayern München, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bayern München - Bochum 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane FC Bayern München 1-0
27' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van L. Sane FC Bayern München 2-0
32' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van T. Muller FC Bayern München 3-0
35' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
43' Eigen doelpunt FC Bayern München Eigen doelpunt V. Lampropoulos FC Bayern München 4-0
46' Wissel FC Bayern München Wissel O. Richards voor A. Davies FC Bayern München
52' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Stanisic FC Bayern München
57' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel H. Bockhorn voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
58' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel E. Lowen voor E. Rexhbecaj VfL Bochum 1848
58' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Ganvoula voor S. Polter VfL Bochum 1848
61' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 5-0
62' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor J. Stanisic FC Bayern München
62' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor L. Sane FC Bayern München
65' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van L. Goretzka FC Bayern München 6-0
68' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor R. Lewandowski FC Bayern München
72' Wissel FC Bayern München Wissel T. Nianzou voor J. Kimmich FC Bayern München
73' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel C. Antwi-Adjei voor M. Pantovic VfL Bochum 1848
79' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Choupo-Moting FC Bayern München 7-0
87' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Müller Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Müller FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Bochum
Opstellingen Bayern München - Bochum
De opstellingen van Bayern München en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bochum zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.