Nabeschouwing Bayern München - Hoffenheim (4-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayern München het zaterdag 23 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Hoffenheim (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Gnabry, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee M. Choupo-Moting zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Bayern München in de 87e minuut, nadat K. Coman de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Hoffenheim 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Gnabry Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding S. Gnabry FC Bayern München
10' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
16' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van J. Musiala FC Bayern München 1-0
26' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
30' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van T. Muller FC Bayern München 2-0
46' Wissel FC Bayern München Wissel N. Sule voor L. Hernandez FC Bayern München
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Rudy voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Skov voor J. Bruun Larsen TSG Hoffenheim
60' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Rudy TSG Hoffenheim
65' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor T. Muller FC Bayern München
70' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor J. Musiala FC Bayern München
74' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor D. Raum TSG Hoffenheim
76' Wissel FC Bayern München Wissel C. Tolisso voor M. Sabitzer FC Bayern München
76' Wissel FC Bayern München Wissel L. Sane voor S. Gnabry FC Bayern München
82' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Choupo-Moting met assist van D. Upamecano FC Bayern München 3-0
82' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor I. Bebou TSG Hoffenheim
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Stiller voor D. Geiger TSG Hoffenheim
87' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van D. Upamecano FC Bayern München 4-0
91' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Hoffenheim
Opstellingen Bayern München - Hoffenheim
De opstellingen van Bayern München en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.