Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2021/2022 neemt Eintracht Frankfurt het zaterdag 2 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Greuther Fürth. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Greuther Fürth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Eintracht Frankfurt dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Eintracht Frankfurt, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bastian Dankert niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
25
4
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
134
78
Gevaarlijke aanvallen
65
18
Passes
657
312
Overtredingen
10
14
Buitenspel
2
5
Corners
9
0
Wissels
3
4
LIVE Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Leweling voor H. Nielsen SpVgg Greuther Fürth
59' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Paciencia voor R. Borre Eintracht Frankfurt
66' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Green voor T. Raschl SpVgg Greuther Fürth
69' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Hauge voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
84' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Rode voor K. Jakic Eintracht Frankfurt
84' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Pululu voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
84' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel S. Asta voor J. Willems SpVgg Greuther Fürth
88' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor J. Hauge Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Greuther Fürth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Greuther Fürth zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Oliver Glasner
Wissels Eintracht Frankfurt
# Speler Pos.
31 Jens Grahl K
18 Almamy Touré V
17 Sebastian Rode M
22 Timothy Chandler M
3 Stefan Ilsanker M
7 Ajdin Hrustic M
39 Gonçalo Mendes Paciencia A
9 Sam Lammers A
23 Jens Petter Hauge A
Formatie 3-4-1-2
Coach Stefan Leitl
Wissels Greuther Fürth
# Speler Pos.
30 Sascha Burchert K
23 Gideon Jung V
19 Oliver Fobassam Nawe V
2 Simon Asta V
37 Julian Green M
11 Dickson Abiama A
9 Afimico Pululu A
17 Jessic Ngankam A
40 Jamie Leweling A
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth

Eintracht Frankfurt en Greuther Fürth treffen elkaar in de 28e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Greuther Fürth in de Bundesliga vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eintracht Frankfurt. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Eintracht Frankfurt favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Greuther Fürth slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 2
Winst Greuther Fürth 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 9e positie staat, terwijl we Greuther Fürth terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Greuther Fürth Live Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Live Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth kijken Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth kijken Live Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth stream Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Uitslag Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Statistieken Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Bundesliga 2021/2022 Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth wedden Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth gokken Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth Unibet