Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Köln (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Eintracht Frankfurt het zaterdag 25 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Köln (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Köln geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door E. Skhiri, waarmee FC Köln met 0-1 de leiding nam. Eintracht Frankfurt kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Borre, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Eintracht Frankfurt - Köln 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. da Costa voor E. Durm Eintracht Frankfurt
14' Doelpunt FC Köln Doelpunt E. Skhiri met assist van J. Hector FC Köln 0-1
25' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor T. Chandler Eintracht Frankfurt
35' Wissel FC Köln Wissel J. Mere voor L. Kilian FC Köln
37' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor D. Ljubicic FC Köln
51' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt R. Borre met assist van F. Kostic Eintracht Frankfurt 1-1
46' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor D. Ljubicic FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel K. Ehizibue voor B. Schmitz FC Köln
55' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Kainz Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Kainz FC Köln
61' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kamada voor S. Lammers Eintracht Frankfurt
62' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Lindstrom voor J. Hauge Eintracht Frankfurt
62' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor K. Ehizibue FC Köln
72' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor F. Kainz FC Köln
80' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
85' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Ilsanker voor D. Sow Eintracht Frankfurt
85' Wissel FC Köln Wissel M. Uth voor O. Duda FC Köln
86' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Andersson FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Köln
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Köln
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Köln zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.