Nabeschouwing Freiburg - Augsburg (3-0) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zondag 26 september 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Augsburg (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 3-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Kubler, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Holer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam SC Freiburg vervolgens op 3-0. Het was V. Grifo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 33e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Schlager, waardoor Freiburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - Augsburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Kubler SC Freiburg 1-0
25' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Holer met assist van M. Eggestein SC Freiburg 2-0
33' Penalty SC Freiburg Penalty V. Grifo SC Freiburg 3-0
46' Wissel FC Augsburg Wissel A. Zeqiri voor A. Hahn FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel C. Gruezo voor R. Framberger FC Augsburg
61' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor N. Hofler SC Freiburg
71' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor M. Gulde SC Freiburg
71' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
71' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor L. Holer SC Freiburg
72' Wissel FC Augsburg Wissel F. Jensen voor F. Niederlechner FC Augsburg
72' Wissel FC Augsburg Wissel A. Maier voor N. Dorsch FC Augsburg
73' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
86' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor M. Eggestein SC Freiburg
88' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor R. Vargas FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Augsburg
Opstellingen Freiburg - Augsburg
De opstellingen van Freiburg en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Augsburg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Christian Streich
Coach Markus Weinzierl
Voorbeschouwing Freiburg - Augsburg

Freiburg en Augsburg treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Freiburg favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Augsburg slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Freiburg 7
Winst Augsburg 4
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 7e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 15e plaats.