Nabeschouwing Freiburg - Hoffenheim (1-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 11 december 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Hoffenheim (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. TSG Hoffenheim kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Raum. SC Freiburg kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Schlotterbeck, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 61e minuut was de ideale kans voor SC Freiburg om te scoren. V. Grifo was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat C. Richards namens TSG Hoffenheim in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Willenborg, waardoor Hoffenheim dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - Hoffenheim 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt D. Raum met assist van M. Dabbur TSG Hoffenheim 0-1
16' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor P. Lienhart SC Freiburg
21' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Schlotterbeck met assist van V. Grifo SC Freiburg 1-1
38' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Posch TSG Hoffenheim
46' Wissel SC Freiburg Wissel M. Gulde voor E. Demirovic SC Freiburg
56' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor M. Dabbur TSG Hoffenheim
61' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
61' Penalty gemist SC Freiburg Penalty gemist V. Grifo SC Freiburg
68' Wissel TSG Hoffenheim Wissel P. Kaderabek voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
68' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Baumgartner voor A. Kramaric TSG Hoffenheim
76' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schlotterbeck voor N. Schlotterbeck SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor K. Schade SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor M. Eggestein SC Freiburg
80' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
84' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor V. Grifo SC Freiburg
87' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor L. Kubler SC Freiburg
89' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor I. Bebou TSG Hoffenheim
89' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Rudy voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
93' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor L. Holer SC Freiburg
94' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt C. Richards met assist van D. Raum TSG Hoffenheim 1-2
95' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Gunter SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Hoffenheim
Opstellingen Freiburg - Hoffenheim
De opstellingen van Freiburg en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.