Nabeschouwing Greuther Fürth - Stuttgart (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2021/2022 neemt Greuther Fürth het zaterdag 8 januari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ronhof Thomas Sommer in Fürth.

Via de Greuther Fürth - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greuther Fürth - Stuttgart (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Greuther Fürth en Stuttgart geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Stuttgart, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Felix Brych niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Greuther Fürth - Stuttgart
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
97
143
Gevaarlijke aanvallen
24
55
Passes
381
592
Overtredingen
8
13
Corners
1
5
Wissels
5
3
LIVE Greuther Fürth - Stuttgart 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greuther Fürth - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor W. Anton VfB Stuttgart
62' Wissel VfB Stuttgart Wissel O. Beyaz voor P. Forster VfB Stuttgart
62' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel H. Nielsen voor J. Leweling SpVgg Greuther Fürth
77' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Willems voor G. Itter SpVgg Greuther Fürth
77' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor J. Dudziak SpVgg Greuther Fürth
81' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Tibidi voor R. Massimo VfB Stuttgart
89' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Green voor T. Tillman SpVgg Greuther Fürth
89' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel M. Bauer voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
89' Wissel VfB Stuttgart Wissel L. Egloff voor C. Fuhrich VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Greuther Fürth - Stuttgart
Opstellingen Greuther Fürth - Stuttgart
De opstellingen van Greuther Fürth en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Greuther Fürth gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Riccardo Meggiorini
Formatie 3-4-2-1
Coach Pellegrino Matarazzo
Basiselftal Stuttgart
# Speler Pos.
1 Florian Müller K
2 Waldemar Anton V
15 Pascal Stenzel V
37 Hiroki Ito V
24 Borna Sosa M
3 Wataru Endo M
23 Orel Mangala M
30 Roberto Massimo M
20 Philipp Förster A
22 Chris Führich A
9 Sasa Kalajdzic A
Voorbeschouwing Greuther Fürth - Stuttgart

Greuther Fürth en Stuttgart treffen elkaar in de 18e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Greuther Fürth en Stuttgart in de Bundesliga vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stuttgart. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Stuttgart favoriet. 2 keer wist de ploeg van Greuther Fürth te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Greuther Fürth. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Greuther Fürth 1
Winst Stuttgart 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Greuther Fürth op een 18e positie staat, terwijl we Stuttgart terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Greuther Fürth - Stuttgart Opstelling Greuther Fürth Opstelling Stuttgart Live Greuther Fürth - Stuttgart Live Greuther Fürth - Stuttgart kijken Greuther Fürth - Stuttgart kijken Live Greuther Fürth - Stuttgart stream Greuther Fürth - Stuttgart Fox Sports Nabeschouwing Greuther Fürth - Stuttgart Uitslag Greuther Fürth - Stuttgart Statistieken Greuther Fürth - Stuttgart Bundesliga 2021/2022 Greuther Fürth - Stuttgart wedden Greuther Fürth - Stuttgart gokken Greuther Fürth - Stuttgart Unibet