Nabeschouwing Greuther Fürth - Wolfsburg (0-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Greuther Fürth het zaterdag 11 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ronhof Thomas Sommer in Fürth.

Via de Greuther Fürth - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greuther Fürth - Wolfsburg (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Greuther Fürth en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Nmecha, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 91e minuut voor dat VfL Wolfsburg via W. Weghorst op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wolfsburg.

LIVE Greuther Fürth - Wolfsburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greuther Fürth - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt L. Nmecha met assist van W. Weghorst VfL Wolfsburg 0-1
14' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
30' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Baku VfL Wolfsburg
41' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor P. Seguin SpVgg Greuther Fürth
60' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel M. Christiansen voor J. Green SpVgg Greuther Fürth
67' Wissel VfL Wolfsburg Wissel K. Mbabu voor R. Baku VfL Wolfsburg
67' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor M. Philipp VfL Wolfsburg
67' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Barry voor J. Willems SpVgg Greuther Fürth
68' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
73' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brooks voor M. Lacroix VfL Wolfsburg
79' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Leweling voor H. Nielsen SpVgg Greuther Fürth
80' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor D. Lukebakio VfL Wolfsburg
81' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Steffen voor L. Nmecha VfL Wolfsburg
90' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor S. Griesbeck SpVgg Greuther Fürth
91' Penalty VfL Wolfsburg Penalty W. Weghorst VfL Wolfsburg 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Greuther Fürth - Wolfsburg
Opstellingen Greuther Fürth - Wolfsburg
De opstellingen van Greuther Fürth en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Greuther Fürth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.