Nabeschouwing Hertha BSC - Greuther Fürth (2-1) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hertha BSC het vrijdag 17 september 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Greuther Fürth. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Greuther Fürth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Greuther Fürth (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Greuther Fürth is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 57 minuten. B. Hrgota maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SpVgg Greuther Fürth vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Hertha BSC kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Ekkelenkamp, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van M. Bauer kwam Hertha BSC in de 79e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Stieler, waardoor Hertha BSC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hertha BSC - Greuther Fürth 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Greuther Fürth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Hertha BSC Wissel L. Gechter voor D. Boyata Hertha BSC
43' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor K. Boateng Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel D. Jastrzembski voor M. Plattenhardt Hertha BSC
51' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor H. Nielsen SpVgg Greuther Fürth
57' Penalty SpVgg Greuther Fürth Penalty B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth 0-1
59' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor I. Belfodil Hertha BSC
60' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ekkelenkamp voor K. Boateng Hertha BSC
61' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt J. Ekkelenkamp met assist van M. Dardai Hertha BSC 1-1
64' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor C. Itten SpVgg Greuther Fürth
64' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Barry voor J. Willems SpVgg Greuther Fürth
68' Wissel Hertha BSC Wissel M. Richter voor M. Maolida Hertha BSC
78' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor A. Barry SpVgg Greuther Fürth
79' Eigen doelpunt Hertha BSC Eigen doelpunt M. Bauer Hertha BSC 2-1
82' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Leweling voor J. Dudziak SpVgg Greuther Fürth
88' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Fein voor P. Seguin SpVgg Greuther Fürth
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Greuther Fürth
Opstellingen Hertha BSC - Greuther Fürth
De opstellingen van Hertha BSC en Greuther Fürth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Greuther Fürth zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.