Nabeschouwing Hertha BSC - Köln (1-3) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hertha BSC het zondag 9 januari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Köln (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Köln is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 1-3 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Modeste, waarmee FC Köln met 0-1 de leiding nam. FC Köln vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Duda op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Hertha BSC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Darida.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor FC Köln vergroot nadat J. Thielmann de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Köln.

LIVE Hertha BSC - Köln 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor T. Hubers FC Köln
30' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van M. Uth FC Köln 0-1
32' Doelpunt FC Köln Doelpunt O. Duda FC Köln 0-2
48' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor J. Torunarigha Hertha BSC
57' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Darida Hertha BSC 1-2
61' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Serdar Hertha BSC
66' Wissel FC Köln Wissel D. Ljubicic voor L. Schaub FC Köln
66' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor F. Kainz FC Köln
69' Wissel Hertha BSC Wissel K. Boateng voor M. Maolida Hertha BSC
69' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ekkelenkamp voor D. Selke Hertha BSC
78' Wissel FC Köln Wissel J. Horn voor M. Uth FC Köln
81' Wissel Hertha BSC Wissel L. Klunter voor P. Pekarik Hertha BSC
81' Wissel Hertha BSC Wissel L. Tousart voor S. Ascacibar Hertha BSC
82' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor K. Boateng Hertha BSC
85' Wissel FC Köln Wissel T. Ostrak voor O. Duda FC Köln
91' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Thielmann FC Köln 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Köln
Opstellingen Hertha BSC - Köln
De opstellingen van Hertha BSC en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Köln zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.