Nabeschouwing Köln - Arminia Bielefeld (3-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zaterdag 23 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Arminia Bielefeld (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Köln kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Uth. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Hubers zorgde ervoor dat DSC Arminia Bielefeld op 1-1 kwam te staan in de 33e minuut. In de 43e minuut zette A. Modeste zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Köln de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor FC Köln vergroot nadat J. Thielmann de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Köln.

LIVE Köln - Arminia Bielefeld 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Köln Doelpunt M. Uth met assist van J. Hector FC Köln 1-0
29' Wissel FC Köln Wissel J. Horn voor J. Hector FC Köln
30' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor A. Pieper DSC Arminia Bielefeld
32' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
33' Eigen doelpunt DSC Arminia Bielefeld Eigen doelpunt T. Hubers DSC Arminia Bielefeld 1-1
38' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
43' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van M. Uth FC Köln 2-1
67' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Ozcan FC Köln
69' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Uth FC Köln
74' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor F. Kainz FC Köln
74' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor D. Ljubicic FC Köln
74' Wissel FC Köln Wissel K. Ehizibue voor B. Schmitz FC Köln
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Ince voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
85' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Castro voor A. Schopf DSC Arminia Bielefeld
86' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Thielmann met assist van A. Modeste FC Köln 3-1
88' Wissel FC Köln Wissel M. Olesen voor M. Uth FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Arminia Bielefeld
Opstellingen Köln - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Köln en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.