In de Bundesliga neemt Köln het vrijdag 10 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Köln - Augsburg 0-0

Vanaf vrijdag 10 december 2021 om 20:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Köln - Augsburg volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 9 uur, 20 minuten en 3 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Augsburg
Opstellingen Köln - Augsburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Köln - Augsburg

Köln en Augsburg treffen elkaar in de 15e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 23 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Köln. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Augsburg favoriet. 6 keer wist de ploeg van Köln te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Köln. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Köln 2
Winst Augsburg 6
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 10e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Köln - Augsburg Opstelling Köln Opstelling Augsburg Live Köln - Augsburg Live Köln - Augsburg kijken Köln - Augsburg kijken Live Köln - Augsburg stream Köln - Augsburg Fox Sports Nabeschouwing Köln - Augsburg Uitslag Köln - Augsburg Statistieken Köln - Augsburg Bundesliga 2021/2022 Köln - Augsburg wedden Köln - Augsburg gokken Köln - Augsburg Unibet