Nabeschouwing Köln - Hertha BSC (3-1) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zondag 15 augustus 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Hertha BSC (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 3-1 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Jovetic, waarmee Hertha BSC met 0-1 de leiding nam. FC Köln kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Modeste, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette F. Kainz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Köln de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor FC Köln vergroot nadat F. Kainz de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Köln.

LIVE Köln - Hertha BSC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt S. Jovetic met assist van M. Cunha Hertha BSC 0-1
16' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor T. Hubers FC Köln
41' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van J. Thielmann FC Köln 1-1
52' Doelpunt FC Köln Doelpunt F. Kainz FC Köln 2-1
55' Doelpunt FC Köln Doelpunt F. Kainz met assist van B. Schmitz FC Köln 3-1
59' Wissel Hertha BSC Wissel L. Klunter voor P. Pekarik Hertha BSC
59' Wissel Hertha BSC Wissel D. Zeefuik voor K. Boateng Hertha BSC
65' Wissel Hertha BSC Wissel D. Lukebakio voor M. Cunha Hertha BSC
65' Wissel Hertha BSC Wissel M. Richter voor S. Jovetic Hertha BSC
67' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor R. Czichos FC Köln
68' Wissel FC Köln Wissel O. Duda voor M. Uth FC Köln
76' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor A. Modeste FC Köln
76' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor F. Kainz FC Köln
76' Wissel FC Köln Wissel S. Ozcan voor D. Ljubicic FC Köln
77' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Thielmann FC Köln
80' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor E. Skhiri FC Köln
80' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Ascacíbar Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Ascacíbar Hertha BSC
84' Wissel FC Köln Wissel K. Ehizibue voor B. Schmitz FC Köln
90' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Plattenhardt Hertha BSC
94' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Serdar Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Hertha BSC
Opstellingen Köln - Hertha BSC
De opstellingen van Köln en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.