Nabeschouwing Mainz 05 - Arminia Bielefeld (4-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Mainz 05 het zaterdag 19 maart 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Arminia Bielefeld (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 4-0 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FSV Mainz 05 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Burkardt. Een penalty zorgde er later in de 65e minuut voor dat FSV Mainz 05 via M. Niakhate op 2-0 kwam te staan. In de 75e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Burkardt van FSV Mainz 05 die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

M. Ingvartsen zette FSV Mainz 05 even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Felix Zwayer toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Mainz 05.

LIVE Mainz 05 - Arminia Bielefeld 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Burkardt met assist van S. Widmer FSV Mainz 05 1-0
10' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Kohr FSV Mainz 05
16' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Niakhate Afgekeurd doelpunt M. Niakhate FSV Mainz 05
46' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Klos voor B. Lasme DSC Arminia Bielefeld
46' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel M. Prietl voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
55' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Barreiro voor Lee Jae-Sung FSV Mainz 05
65' Penalty FSV Mainz 05 Penalty M. Niakhate FSV Mainz 05 2-0
72' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kruger voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
75' Penalty FSV Mainz 05 Penalty J. Burkardt FSV Mainz 05 3-0
76' Wissel FSV Mainz 05 Wissel M. Ingvartsen voor J. Burkardt FSV Mainz 05
79' Penalty FSV Mainz 05 Penalty M. Ingvartsen FSV Mainz 05 4-0
82' Wissel FSV Mainz 05 Wissel P. Nebel voor J. Boetius FSV Mainz 05
82' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Lucoqui voor A. Martin FSV Mainz 05
82' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Stoger voor D. Kohr FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Arminia Bielefeld
Opstellingen Mainz 05 - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Mainz 05 en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.