Nabeschouwing Mainz 05 - Bayern München (3-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Mainz 05 het zaterdag 30 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Bayern München (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Burkardt, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. FSV Mainz 05 vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Niakhate op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist FC Bayern München de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Lewandowski.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor FSV Mainz 05 vergroot nadat L. Barreiro de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Mainz 05.

LIVE Mainz 05 - Bayern München 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Burkardt met assist van D. Kohr FSV Mainz 05 1-0
27' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt M. Niakhate met assist van A. Stach FSV Mainz 05 2-0
33' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van E. M. Choupo-Moting FC Bayern München 2-1
43' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor M. Sabitzer FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel L. Sane voor L. Goretzka FC Bayern München
57' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt L. Barreiro met assist van S. Widmer FSV Mainz 05 3-1
65' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Hernandez FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel T. Nianzou voor L. Hernandez FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel G. Vidovic voor E. M. Choupo-Moting FC Bayern München
73' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Pavard FC Bayern München
79' Wissel FC Bayern München Wissel J. Stanisic voor N. Sule FC Bayern München
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Boetius voor J. Burkardt FSV Mainz 05
86' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Sane FC Bayern München
89' Wissel FSV Mainz 05 Wissel D. Brosinski voor A. Stach FSV Mainz 05
89' Wissel FSV Mainz 05 Wissel M. Ingvartsen voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
92' Wissel FSV Mainz 05 Wissel M. Papela voor D. Kohr FSV Mainz 05
92' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Stoger voor L. Barreiro FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Bayern München
Opstellingen Mainz 05 - Bayern München
De opstellingen van Mainz 05 en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.