Nabeschouwing Mainz 05 - Köln (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Mainz 05 het zondag 21 november 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Köln (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Mainz 05 en Köln geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Burkardt, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. FC Köln kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Ozcan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mainz 05 - Köln 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Barreiro voor D. Kohr FSV Mainz 05
41' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Burkardt met assist van K. Onisiwo FSV Mainz 05 1-0
42' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor S. Bell FSV Mainz 05
48' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor A. Modeste FC Köln
47' Doelpunt FC Köln Doelpunt S. Ozcan met assist van M. Uth FC Köln 1-1
54' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor O. Duda FC Köln
60' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Stach voor Lee Jae-Sung FSV Mainz 05
60' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Stoger voor J. Boetius FSV Mainz 05
67' Wissel FC Köln Wissel E. Skhiri voor M. Uth FC Köln
77' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Szalai voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
81' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor O. Duda FC Köln
81' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor F. Kainz FC Köln
91' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Szalai FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Köln
Opstellingen Mainz 05 - Köln
De opstellingen van Mainz 05 en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mainz 05 - Köln

Mainz 05 en Köln treffen elkaar in de 12e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mainz 05 en Köln in de Bundesliga vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mainz 05. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Mainz 05 favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Köln slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mainz 05 8
Winst Köln 6
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mainz 05 op een 10e positie staat, terwijl we Köln terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.