Nabeschouwing Mainz 05 - Red Bull Leipzig (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Mainz 05 het zondag 15 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Red Bull Leipzig (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Niakhate, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Mainz 05.

LIVE Mainz 05 - Red Bull Leipzig 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor K. Kampl RB Leipzig
13' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt M. Niakhate FSV Mainz 05 1-0
48' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor P. Nebel FSV Mainz 05
64' Wissel RB Leipzig Wissel D. Szoboszlai voor C. Nkunku RB Leipzig
64' Wissel RB Leipzig Wissel M. Sabitzer voor T. Adams RB Leipzig
64' Wissel RB Leipzig Wissel Hwang Hee-Chan voor A. Haidara RB Leipzig
80' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Sabitzer RB Leipzig
82' Wissel RB Leipzig Wissel B. Brobbey voor N. Mukiele RB Leipzig
85' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor B. Svensson FSV Mainz 05
86' Wissel FSV Mainz 05 Wissel S. Furstner voor N. Tauer FSV Mainz 05
89' Wissel FSV Mainz 05 Wissel R. Rosch voor P. Nebel FSV Mainz 05
91' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Kilian voor Lee Jae-Sung FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Red Bull Leipzig
Opstellingen Mainz 05 - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Mainz 05 en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.