Nabeschouwing Stuttgart - Arminia Bielefeld (0-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Stuttgart het zaterdag 6 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Arminia Bielefeld (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arminia Bielefeld. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Okugawa, waarmee DSC Arminia Bielefeld met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Arminia Bielefeld.

LIVE Stuttgart - Arminia Bielefeld 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt M. Okugawa met assist van P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld 0-1
54' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor C. Brunner DSC Arminia Bielefeld
60' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel A. Andrade voor J. Nilsson DSC Arminia Bielefeld
60' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel A. Schöpf voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
61' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Klimowicz voor O. Mangala VfB Stuttgart
61' Wissel VfB Stuttgart Wissel W. Faghir voor C. Mola VfB Stuttgart
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Klement voor W. Endo VfB Stuttgart
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel T. Coulibaly voor R. Massimo VfB Stuttgart
81' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel E. Fernandes voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
81' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel J. Serra voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
81' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kunze voor F. Krüger DSC Arminia Bielefeld
83' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor F. Kunze DSC Arminia Bielefeld
85' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Maglica voor N. Nartey VfB Stuttgart
93' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor M. Prietl DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Arminia Bielefeld
Opstellingen Stuttgart - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Stuttgart en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.