Nabeschouwing Stuttgart - Greuther Fürth (5-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Stuttgart het zaterdag 14 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Greuther Fürth. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Greuther Fürth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Greuther Fürth (5-1)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Greuther Fürth is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 5-1 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door W. Endo, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. VfB Stuttgart vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Klement op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van VfB Stuttgart, waarmee M. O. Kempf zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam VfB Stuttgart geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van H. Al Ghaddioui. De 5-0 voor VfB Stuttgart volgde even later in de 76e minuut nadat M. O. Kempf namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van SpVgg Greuther Fürth speler J. Leweling, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Stuttgart.

LIVE Stuttgart - Greuther Fürth 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Greuther Fürth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Klement voor A. Karazor VfB Stuttgart
30' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt W. Endo met assist van P. Forster VfB Stuttgart 1-0
36' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt P. Klement met assist van M. Klimowicz VfB Stuttgart 2-0
53' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor P. Seguin SpVgg Greuther Fürth
55' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. O. Kempf met assist van B. Sosa VfB Stuttgart 3-0
58' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel H. N. Sarpei voor N. Seufert SpVgg Greuther Fürth
59' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor H. Nielsen SpVgg Greuther Fürth
61' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt H. Al Ghaddioui met assist van B. Sosa VfB Stuttgart 4-0
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Sankoh voor H. Al Ghaddioui VfB Stuttgart
65' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Didavi voor M. Klimowicz VfB Stuttgart
69' Wissel VfB Stuttgart Wissel E. Thommy voor M. Sankoh VfB Stuttgart
70' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Fein voor J. Green SpVgg Greuther Fürth
76' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. O. Kempf met assist van B. Sosa VfB Stuttgart 5-0
85' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Leweling voor B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth
93' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt J. Leweling met assist van D. Abiama SpVgg Greuther Fürth 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Greuther Fürth
Opstellingen Stuttgart - Greuther Fürth
De opstellingen van Stuttgart en Greuther Fürth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Greuther Fürth zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.