Nabeschouwing Wolfsburg - Stuttgart (0-2) || Bundesliga

Zaterdag 11 december 2021 - 18:30 uur

In de Bundesliga neemt Wolfsburg het zaterdag 11 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in VOLKSWAGEN ARENA in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Stuttgart (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-2 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door K. Mavropanos, waarmee VfB Stuttgart met 0-1 de leiding nam. VfB Stuttgart vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Forster op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 80e minuut was de ideale kans voor VfB Stuttgart om te scoren. O. Marmoush was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Stuttgart.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Stuttgart
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
18
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
129
92
Gevaarlijke aanvallen
55
27
Passes
436
409
Overtredingen
17
9
Corners
5
3
Wissels
5
4
LIVE Wolfsburg - Stuttgart 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Guilavogui voor A. Vranckx VfL Wolfsburg
24' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor S. Bornauw VfL Wolfsburg
25' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt K. Mavropanos met assist van O. Marmoush VfB Stuttgart 0-1
26' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Stenzel voor R. Massimo VfB Stuttgart
41' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor H. Ito VfB Stuttgart
52' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
63' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt P. Forster VfB Stuttgart 0-2
66' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor L. Waldschmidt VfL Wolfsburg
66' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor R. Steffen VfL Wolfsburg
67' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Baku voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
71' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor O. Marmoush VfB Stuttgart
74' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. O. Kempf voor P. Forster VfB Stuttgart
79' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
80' Penalty gemist VfB Stuttgart Penalty gemist O. Marmoush VfB Stuttgart
80' Wissel VfB Stuttgart Wissel C. Fuhrich voor T. Coulibaly VfB Stuttgart
80' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Katompa Mvumpa voor O. Marmoush VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Stuttgart
Opstellingen Wolfsburg - Stuttgart
De opstellingen van Wolfsburg en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Florian Kohfeldt
Formatie 3-4-2-1
Coach Pellegrino Matarazzo
Voorbeschouwing Wolfsburg - Stuttgart

Wolfsburg en Stuttgart treffen elkaar in de 15e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Stuttgart in de Bundesliga vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Wolfsburg favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Stuttgart slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsburg 15
Winst Stuttgart 9
Gelijkspel 4
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 9e positie staat, terwijl we Stuttgart terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolfsburg - Stuttgart Opstelling Wolfsburg Opstelling Stuttgart Live Wolfsburg - Stuttgart Live Wolfsburg - Stuttgart kijken Wolfsburg - Stuttgart kijken Live Wolfsburg - Stuttgart stream Wolfsburg - Stuttgart Fox Sports Nabeschouwing Wolfsburg - Stuttgart Uitslag Wolfsburg - Stuttgart Statistieken Wolfsburg - Stuttgart Bundesliga 2021/2022 Wolfsburg - Stuttgart wedden Wolfsburg - Stuttgart gokken Wolfsburg - Stuttgart Unibet