Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hoffenheim (0-3) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 20 augustus 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hoffenheim (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Tobias Reichel geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Hoffenheim
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
115
58
Gevaarlijke aanvallen
36
27
Passes
443
351
Overtredingen
14
17
Buitenspel
1
2
Corners
3
1
Wissels
5
5
LIVE Bayer Leverkusen - Hoffenheim 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Hoffenheim
Opstellingen Bayer Leverkusen - Hoffenheim

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Hoffenheim

Bayer Leverkusen en Hoffenheim treffen elkaar in de 3e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Reichel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Hoffenheim in de Bundesliga vond plaats op 7 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Bayer Leverkusen favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Hoffenheim slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bayer Leverkusen 16
Winst Hoffenheim 6
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 18e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bayer Leverkusen - Hoffenheim Opstelling Bayer Leverkusen Opstelling Hoffenheim Live Bayer Leverkusen - Hoffenheim Live Bayer Leverkusen - Hoffenheim kijken Bayer Leverkusen - Hoffenheim kijken Live Bayer Leverkusen - Hoffenheim stream Bayer Leverkusen - Hoffenheim Fox Sports Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hoffenheim Uitslag Bayer Leverkusen - Hoffenheim Statistieken Bayer Leverkusen - Hoffenheim Bundesliga 2022/2023 Bayer Leverkusen - Hoffenheim wedden Bayer Leverkusen - Hoffenheim gokken Bayer Leverkusen - Hoffenheim Unibet