Nabeschouwing Bayern München - Borussia Dortmund (4-2) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 1 april 2023 - 18:30 uur



In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bayern München het zaterdag 1 april 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Borussia Dortmund (4-2)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 4-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Borussia Dortmund
Goals
4
2
LIVE Bayern München - Borussia Dortmund 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Borussia Dortmund
Opstellingen Bayern München - Borussia Dortmund

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bayern München - Borussia Dortmund

Bayern München en Borussia Dortmund treffen elkaar in de 26e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Borussia Dortmund in de Bundesliga vond plaats op 8 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Borussia Dortmund slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bayern München 20
Winst Borussia Dortmund 8
Gelijkspel 7
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we Borussia Dortmund terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bayern München - Borussia Dortmund Opstelling Bayern München Opstelling Borussia Dortmund Live Bayern München - Borussia Dortmund Live Bayern München - Borussia Dortmund kijken Bayern München - Borussia Dortmund kijken Live Bayern München - Borussia Dortmund stream Bayern München - Borussia Dortmund Fox Sports Nabeschouwing Bayern München - Borussia Dortmund Uitslag Bayern München - Borussia Dortmund Statistieken Bayern München - Borussia Dortmund Bundesliga 2022/2023 Bayern München - Borussia Dortmund wedden Bayern München - Borussia Dortmund gokken Bayern München - Borussia Dortmund Unibet