Nabeschouwing Bayern München - Freiburg (5-0) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bayern München het zondag 16 oktober 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Freiburg (5-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Gnabry, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. M. Choupo-Moting op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee L. Sane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Mane. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Bayern München. Deze werd gescoord door M. Sabitzer in de 80e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sascha Stegemann en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Freiburg 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry FC Bayern München 1-0
33' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt E. M. Choupo-Moting met assist van L. Sane FC Bayern München 2-0
50' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor M. Gregoritsch SC Freiburg
51' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Sildillia SC Freiburg
52' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van E. M. Choupo-Moting FC Bayern München 3-0
55' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Mane met assist van S. Gnabry FC Bayern München 4-0
56' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor V. Grifo SC Freiburg
56' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor K. Schade SC Freiburg
57' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor M. Gregoritsch SC Freiburg
64' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor N. Hofler SC Freiburg
66' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor E. M. Choupo-Moting FC Bayern München
72' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Streich SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor R. Doan SC Freiburg
76' Wissel FC Bayern München Wissel B. Pavard voor M. de Ligt FC Bayern München
76' Wissel FC Bayern München Wissel M. Tel voor L. Sane FC Bayern München
76' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor L. Goretzka FC Bayern München
79' Wissel FC Bayern München Wissel J. Stanisic voor N. Mazraoui FC Bayern München
80' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Sabitzer FC Bayern München 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Freiburg
Opstellingen Bayern München - Freiburg
De opstellingen van Bayern München en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.