Nabeschouwing Bochum - Werder Bremen (0-2) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bochum het zaterdag 3 september 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Werder Bremen (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Bochum en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 0-2 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door N. Fullkrug, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 92e minuut voor dat Werder Bremen via N. Fullkrug op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Werder Bremen.

LIVE Bochum - Werder Bremen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Weiser Werder Bremen
39' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor S. Zoller VfL Bochum 1848
65' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Hofmann voor G. Holtmann VfL Bochum 1848
69' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor A. Pieper Werder Bremen
71' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel C. Antwi-Adjei voor S. Zoller VfL Bochum 1848
71' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Osterhage voor P. Forster VfL Bochum 1848
74' Wissel Werder Bremen Wissel O. Burke voor M. Ducksch Werder Bremen
74' Wissel Werder Bremen Wissel J. Stage voor R. Schmid Werder Bremen
77' Wissel Werder Bremen Wissel N. Stark voor A. Pieper Werder Bremen
81' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Stöger Afgekeurd doelpunt vanwege hands K. Stöger VfL Bochum 1848
86' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van M. Weiser Werder Bremen 0-1
89' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel I. Ordets voor J. Osei-Tutu VfL Bochum 1848
90' Wissel Werder Bremen Wissel N. Rapp voor N. Schmidt Werder Bremen
90' Wissel Werder Bremen Wissel I. Gruev voor C. Gross Werder Bremen
91' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor V. Lampropoulos VfL Bochum 1848
92' Penalty Werder Bremen Penalty N. Fullkrug Werder Bremen 0-2
96' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Mašović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Mašović VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Werder Bremen
Opstellingen Bochum - Werder Bremen
De opstellingen van Bochum en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.