Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt (1-3) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 22 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-3 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt
Goals
1
3
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
17
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
115
91
Gevaarlijke aanvallen
33
33
Passes
581
381
Overtredingen
9
20
Buitenspel
0
4
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt

Borussia M'gladbach en Eintracht Frankfurt treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Borussia M'gladbach en Eintracht Frankfurt in de Bundesliga vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Borussia M'gladbach favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Eintracht Frankfurt slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Borussia M'gladbach 14
Winst Eintracht Frankfurt 9
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Borussia M'gladbach op een 8e positie staat, terwijl we Eintracht Frankfurt terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Opstelling Borussia M'gladbach Opstelling Eintracht Frankfurt Live Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Live Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt kijken Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt kijken Live Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt stream Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Fox Sports Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Uitslag Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Statistieken Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Bundesliga 2022/2023 Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt wedden Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt gokken Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt Unibet