Nabeschouwing Freiburg - Bayern München (0-1) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 8 april 2023 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2022/2023 neemt Freiburg het zaterdag 8 april 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Bayern München (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - Bayern München
LIVE Freiburg - Bayern München 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Bayern München
Opstellingen Freiburg - Bayern München

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Freiburg - Bayern München

Freiburg en Bayern München treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Bayern München in de Bundesliga vond plaats op 16 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 19 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Freiburg. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 1
Winst Bayern München 19
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 4e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Freiburg - Bayern München Opstelling Freiburg Opstelling Bayern München Live Freiburg - Bayern München Live Freiburg - Bayern München kijken Freiburg - Bayern München kijken Live Freiburg - Bayern München stream Freiburg - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - Bayern München Uitslag Freiburg - Bayern München Statistieken Freiburg - Bayern München Bundesliga 2022/2023 Freiburg - Bayern München wedden Freiburg - Bayern München gokken Freiburg - Bayern München Unibet