Nabeschouwing Freiburg - Borussia M'gladbach (0-0) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Freiburg het zondag 11 september 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Borussia M'gladbach (0-0)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Freiburg en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Freiburg en Borussia M'gladbach gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tobias Stieler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Freiburg - Borussia M'gladbach 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel N. N. Minpole voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
54' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Gunter SC Freiburg
62' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
68' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor M. Eggestein SC Freiburg
69' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor D. Kyereh SC Freiburg
81' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor R. Doan SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor V. Grifo SC Freiburg
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Y. Borges Sanches voor N. N. Minpole Borussia Mönchengladbach
83' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor M. Gregoritsch SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Borussia M'gladbach
Opstellingen Freiburg - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Freiburg en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Freiburg - Borussia M'gladbach

Freiburg en Borussia M'gladbach treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Borussia M'gladbach in de Bundesliga vond plaats op 23 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Freiburg favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Borussia M'gladbach slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Freiburg 10
Winst Borussia M'gladbach 7
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 3e positie staat, terwijl we Borussia M'gladbach terugvinden op de 8e plaats.