Voorbeschouwing Hertha BSC - Hoffenheim (0-0) || Bundesliga

Zondag 2 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Hertha BSC het zondag 2 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Hertha BSC Gelijk Winst Hoffenheim
2.85x inzet 3.7x inzet 2.33x inzet
LIVE Hertha BSC - Hoffenheim 0-0

Vanaf zondag 2 oktober 2022 om 15:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hertha BSC - Hoffenheim volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 uur, 51 minuten en 5 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Hoffenheim
Opstellingen Hertha BSC - Hoffenheim

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hertha BSC - Hoffenheim

Hertha BSC en Hoffenheim treffen elkaar in de 8e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Hoffenheim in de Bundesliga vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Hoffenheim favoriet. 12 keer wist de ploeg van Hertha BSC te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Hertha BSC. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hertha BSC 7
Winst Hoffenheim 12
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 13e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Hertha BSC - Hoffenheim Opstelling Hertha BSC Opstelling Hoffenheim Live Hertha BSC - Hoffenheim Live Hertha BSC - Hoffenheim kijken Hertha BSC - Hoffenheim kijken Live Hertha BSC - Hoffenheim stream Hertha BSC - Hoffenheim Fox Sports Nabeschouwing Hertha BSC - Hoffenheim Uitslag Hertha BSC - Hoffenheim Statistieken Hertha BSC - Hoffenheim Bundesliga 2022/2023 Hertha BSC - Hoffenheim wedden Hertha BSC - Hoffenheim gokken Hertha BSC - Hoffenheim Unibet