Nabeschouwing Köln - Hoffenheim (1-1) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Köln het zondag 30 oktober 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Hoffenheim (1-1)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Köln en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Kainz, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim kwam na 36 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Bruun Larsen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 87e minuut kreeg O. Kabak van TSG Hoffenheim voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en TSG Hoffenheim de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Köln - Hoffenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor O. Kabak TSG Hoffenheim
13' Doelpunt FC Köln Doelpunt F. Kainz met assist van L. Maina FC Köln 1-0
36' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt J. Bruun Larsen met assist van C. Baumgartner TSG Hoffenheim 1-1
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Akpoguma voor S. Nsoki TSG Hoffenheim
51' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor O. Duda FC Köln
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Kramaric voor S. Rudy TSG Hoffenheim
62' Wissel TSG Hoffenheim Wissel E. Quaresma voor K. Vogt TSG Hoffenheim
72' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor L. Maina FC Köln
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor J. Bruun Larsen TSG Hoffenheim
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Stiller voor D. Geiger TSG Hoffenheim
80' Wissel FC Köln Wissel M. Uth voor O. Duda FC Köln
80' Wissel FC Köln Wissel F. Dietz voor S. Tigges FC Köln
87' Tweede gele kaart TSG Hoffenheim Tweede gele kaart voor O. Kabak TSG Hoffenheim
92' Wissel FC Köln Wissel S. Adamyan voor F. Dietz FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Hoffenheim
Opstellingen Köln - Hoffenheim
De opstellingen van Köln en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.