Nabeschouwing Köln - Schalke 04 (3-1) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Köln het zondag 7 augustus 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Schalke 04 (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 3-1 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Drexler in de 35e minuut, waardoor Schalke 04 met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het L. Kilian die FC Köln op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Köln via een goal van F. Kainz in de 62e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 76e minuut was het Schalke 04 dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Bulter. Na 80 minuten werd de voorsprong voor FC Köln vergroot nadat D. Ljubicic de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Köln.

LIVE Köln - Schalke 04 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Zalazar Martínez Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Zalazar Martínez Schalke 04
35' Rode kaart Schalke 04 Rode kaart voor D. Drexler Schalke 04
49' Doelpunt FC Köln Doelpunt L. Kilian met assist van J. Hector FC Köln 1-0
51' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor C. Brunner Schalke 04
58' Wissel Schalke 04 Wissel M. Bulter voor R. Zalazar Schalke 04
61' Wissel FC Köln Wissel S. Adamyan voor K. Schindler FC Köln
62' Doelpunt FC Köln Doelpunt F. Kainz met assist van S. Adamyan FC Köln 2-0
76' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt M. Bulter met assist van T. Ouwejan Schalke 04 2-1
76' Wissel FC Köln Wissel L. Maina voor F. Kainz FC Köln
76' Wissel FC Köln Wissel K. Pedersen voor J. Chabot FC Köln
77' Wissel Schalke 04 Wissel D. Latza voor T. Krauss Schalke 04
77' Wissel Schalke 04 Wissel F. Flick voor T. Mohr Schalke 04
80' Doelpunt FC Köln Doelpunt D. Ljubicic met assist van J. Thielmann FC Köln 3-1
85' Wissel FC Köln Wissel M. Olesen voor D. Ljubicic FC Köln
86' Wissel FC Köln Wissel T. Lemperle voor F. Dietz FC Köln
88' Wissel Schalke 04 Wissel S. Terodde voor S. Polter Schalke 04
89' Wissel Schalke 04 Wissel K. Calhanoglu voor A. Kral Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Schalke 04
Opstellingen Köln - Schalke 04
De opstellingen van Köln en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.