Nabeschouwing Köln - Stuttgart (0-0) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Köln het zondag 28 augustus 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Stuttgart (0-0)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Köln en Stuttgart geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Pfeiffer in de 56e minuut, waardoor VfB Stuttgart met een man minder kwam te staan. In de 72e minuut moest P. Matarazzo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Harm Osmers een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest VfB Stuttgart verder met een speler minder. Het was Köln dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Stuttgart kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Harm Osmers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Köln - Stuttgart 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel FC Köln Wissel O. Duda voor M. Olesen FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel S. Adamyan voor F. Dietz FC Köln
52' Wissel FC Köln Wissel T. Hubers voor J. Chabot FC Köln
56' Rode kaart VfB Stuttgart Rode kaart voor L. Pfeiffer VfB Stuttgart
58' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor L. Kilian FC Köln
60' Wissel FC Köln Wissel D. Ljubicic voor K. Schindler FC Köln
60' Wissel FC Köln Wissel F. Kainz voor E. Martel FC Köln
60' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Karazor voor B. Sosa VfB Stuttgart
61' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. J. Perea voor C. Fuhrich VfB Stuttgart
72' Rode kaart VfB Stuttgart Rode kaart voor P. Matarazzo VfB Stuttgart
76' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Stenzel voor Silas VfB Stuttgart
79' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor A. Karazor VfB Stuttgart
87' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor D. Ljubicic FC Köln
94' Wissel VfB Stuttgart Wissel E. Millot voor N. Ahamada VfB Stuttgart
95' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor E. Millot VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Stuttgart
Opstellingen Köln - Stuttgart
De opstellingen van Köln en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.