Nabeschouwing Köln - Union Berlin (0-1) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Köln het zondag 11 september 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Union Berlin (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Cortus geëindigd in een 0-1 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Hubers zette FC Union Berlin op een 0-1 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. FC Union Berlin kreeg via J. Siebatcheu in de 11e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Benjamin Cortus de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 81e minuut kreeg L. Kilian van FC Köln voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Köln de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Union Berlin.

LIVE Köln - Union Berlin 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt FC Union Berlin Eigen doelpunt T. Hubers FC Union Berlin 0-1
10' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor L. Kilian FC Köln
11' Penalty gemist FC Union Berlin Penalty gemist J. Siebatcheu FC Union Berlin
15' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Becker Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Becker FC Union Berlin
46' Wissel FC Köln Wissel S. Tigges voor F. Dietz FC Köln
53' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor R. Knoche FC Union Berlin
54' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor K. Pedersen FC Köln
62' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor B. Schmitz FC Köln
62' Wissel FC Köln Wissel D. Ljubicic voor K. Pedersen FC Köln
64' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Pantovic voor J. Haberer FC Union Berlin
72' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor K. Schindler FC Köln
75' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor F. Kainz FC Köln
75' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Michel voor S. Becker FC Union Berlin
75' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor J. Siebatcheu FC Union Berlin
81' Tweede gele kaart FC Köln Tweede gele kaart voor L. Kilian FC Köln
85' Wissel FC Köln Wissel S. Adamyan voor L. Maina FC Köln
85' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Baumgart FC Köln
89' Wissel FC Union Berlin Wissel P. Seguin voor A. Schafer FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Union Berlin
Opstellingen Köln - Union Berlin
De opstellingen van Köln en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.