Nabeschouwing Schalke 04 - Borussia M'gladbach (2-2) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Schalke 04 het zaterdag 13 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Borussia M'gladbach (2-2)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Schalke 04 en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Zalazar, waarmee Schalke 04 met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hofmann, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette M. Thuram zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

M. Bulter zette Schalke 04 even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Sven Jablonski toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Schalke 04 - Borussia M'gladbach 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt R. Zalazar met assist van T. Mohr Schalke 04 1-0
35' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor T. Krauss Schalke 04
40' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor T. Ouwejan Schalke 04
45' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor R. Zalazar Schalke 04
46' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
57' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Kral Schalke 04
60' Wissel Schalke 04 Wissel J. Larsson voor T. Mohr Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel S. Polter voor S. Terodde Schalke 04
66' Wissel Schalke 04 Wissel F. Mollet voor R. Zalazar Schalke 04
72' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt J. Hofmann met assist van M. Thuram Borussia Mönchengladbach 1-1
78' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram Borussia Mönchengladbach 1-2
85' Wissel Schalke 04 Wissel D. Latza voor A. Kral Schalke 04
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Friedrich voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
92' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
93' Penalty Schalke 04 Penalty M. Bulter Schalke 04 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Borussia M'gladbach
Opstellingen Schalke 04 - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Schalke 04 en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.